orthomoleculaire therapeut

In de orthomoleculaire therapie volgens de KPNI streeft men naar een oorzaakgerichte behandeling, waarbij er rekening wordt gehouden met factoren zoals voeding, beweging, erfelijkheid, omgevingsfactoren, neurotransmitters, je verleden en mentale stress.
Als deze factoren samen bepalen de energieverdeling tussen je lichaamssystemen. Voldoende energie op de juiste plaats in het lichaam is essentieel voor balans in je fysieke en mentale gezondheid.

Na een eerste telefonisch contact ontvang je een uitgebreide vragenlijst die je thuis rustig kan invullen. Deze vragenlijst omvat een voedingsdagboek, je dieetgeschiedenis, erfelijke aandoeningen, eigen recente bloedresultaten en een neurotransmitter-en vitaminentest op basis van symptomen. Door de uitgebreide en doelgerichte vragenlijst komen we sneller bij de kern van het probleem en kan dit voor mooie resultaten zorgen.
Van zodra ik deze gegevens heb ontvangen, ga ik hiermee aan de slag om een concreet behandelplan op te stellen.

Bijkomend is een EMB bloedtest mogelijk, deze test geeft meer inzichten over je algehele gezondheid. Een kijkje in het bloed geeft een beter beeld van het totale plaatje. Met deze test krijg je inzicht in reguliere waarden zoals de bloedplaatjes, hemoglobine, rode bloedcellen en witte bloedcellen. Maar het kan ook verschillende tekorten, verstoringen en belastingen aan het licht brengen. Deze bloedtest op basis van een vingerprik wordt afgenomen in de praktijk, na 2 weken ontvang ik de resultaten van het labo.

Tijdens de eerste consultatie in de praktijk nemen we 90 minuten de tijd om de resultaten van de vragenlijst samen te overlopen. We maken een tijdlijn van je gezondheidsklachten en gaan daarbij terug tot aan de geboorte. Je krijgt voeding- en leefstijl adviezen in combinatie met voedingssupplementen die ik je kan aanbevelen voor een vlot herstel.

Na 4 weken plannen we een 2de consult om de veranderingen die je hebt doorgevoerd op te volgen. Bij gebruik van supplementen kunnen we na 4 weken al verbetering opmerken.
Dit 2de gesprek duurt 45 minuten, verdere opvolging is steeds mogelijk.

Bij volgende klachten is dit traject aan te raden:

  • bij aanhoudende vermoeidheidsklachten
  • bij fertiliteitsproblemen, menstruatieklachten, PMS, PCOS en menopausale klachten
  • bij maag- en darmklachten
  • bij stress, burn-out, stemmingsproblemen, slaapproblemen en migraine
  • bij overgewicht

Heb je interesse in dit traject en reserveer je graag een plaatsje op de wachtlijst?
Breng met dan op de hoogte via info@kristienwillemsen.com.
Begin januari worden de eerste afspraken ingepland.

Dit traject komt op 225€.
(Uitgebreide vragenlijst inclusief verwerking van de gegevens, 1ste consultatie van 90 minuten en 2de consultatie van 45 minuten.)


onze orthomoleculaire therapeut

Kristien Willemsen

Traject orthomoleculaire therapie: 225€

Traject = Uitgebreide vragenlijst inclusief verwerking van de gegevens, 1ste consultatie van 90 minuten en 2de consultatie van 45 minuten.

Kristien Willemsen: 0474 26 85 76Online afspraak maken bij Kristien

tarieven & betalingen

Consulten kunnen cash betaald worden of met je mobiele bank app. Bij belet, gelieve minstens 24 uren van tevoren te verwittigen. Bij niet tijdig verwittigen wordt het consult in rekening gebracht.