algemene voorwaarden medineth pure pilates studio

Algemene voorwaarden.

De informatie en het reglement op deze website is gemaakt voor de gebruikers ervan en wordt geacht gerespecteerd te worden.

Wees er van bewust dat de Medineth Pure Pilates Studio van tijd tot tijd de inhoud van haar informatie kan wijzigen, alsook de sessietijden, de lesgevers per sessie, zonder u te verwittigen. Bekijk daarom regelmatig de informatie en algemene voorwaarden.

Om te registreren en een aankoop van een les of lessenpakket te doen moeten de gegevens van de klant juist en volledig zijn.

Alle kredietkaarten zullen in euro worden verwerkt op het moment van betaling. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele kosten, geheven door hun instellingen.

Alle lessen en lesprogramma’s moeten voorafgegaan worden door het invullen van een medische vragenlijst (bij de receptie) die ons inlicht over de fysieke conditie van de klant. Deze informatie blijft strikt vertrouwelijk voor de lesgevers.

De Medineth Pure Pilates Studio, de manager en de lesgevers, zijn niet verantwoordelijk voor verwondingen tijdens de lessen opgelopen alsook niet voor beschadiging of verlies van persoonlijke eigendom.

Links van onze site naar andere sites dienen alleen om u meer informatie te bieden, linken naar zulke sites is steeds op eigen risico.

De Medineth Pure Pilates Studio is niet verantwoordelijk voor het virusvrij zijn van eventuele links op de website. Wij zijn niet verantwoordelijk voor om het even welke schade veroorzaakt door elektronische transmissie.

E-mails via internet, smartphone, gsm, zijn niet vertrouwelijk.

 

Terugbetaling / Annulatievoorwaarden

Gereserveerde sessies worden niet terugbetaald, zijn niet verhandelbaar of verwisselbaar.

Men kan tot 24 u op voorhand de gereserveerde les annuleren.

Er kan een andere datum gezocht worden eventueel ook met een andere lesgever, met een andere groep.

Sessies die minder dan 24 u op voorhand worden geannuleerd, worden aangerekend alsof zij gevolgd werden en worden afgetrokken van uw account.

Wanneer de geprefereerde les is volgeboekt en men geen andere mogelijkheden heeft, kan men zich op een wachtlijst laten inschrijven.

U zal dan verwittigd worden via e-mail of telefonisch wanneer er weer plaats is vrijgekomen.

 

Privacy- en veiligheidsbeleid

Persoonlijke gegevens worden bij ons veilig bewaard. Enkel de hiervoor gemachtigde personen hebben toegang.

De Medineth Pure Pilates Studio belooft om uw gegeven informatie confidentieel te houden, geen gegevens uit te wisselen met andere personen of organisaties.

De informatie die wij over u hebben komt meestal van de gezondheidsvragenlijst. Verder bevat zij uw gegevens zoals naam, geboortedatum, adres, e-mailadres, telefoonnummer, bankrekeningnummer.

Met uw toestemming kan er ook informatie verkregen worden van derden, dit is informatie nodig om een gepersonaliseerd oefenprogramma te kunnen geven.

In sommige omstandigheden, zoals voor het beschermen van de belangen van de Medineth Pure Pilates Studio, kan het openbaar maken van persoonlijke gegevens nodig zijn.

Wij verzekeren u in dat geval enkel de nodige informatie te geven.

E-mails of nieuwsbrieven vanuit onze site kunnen steeds geweigerd worden.

De MindBody Online-link op de Medineth Pure Pilates Studio-website gebruikt geavanceerde veiligheidsmaatregelen om de gebruikersinformatie te beschermen. Eén van die maatregelen is SSL (https) om u te verzekeren dat uw betaalkaart beschermd is tegen frauduleus gebruik.