boek een pilates-groepsles


Opgelet: Plan tijdig uw les in want er dienen minimum 4 personen ingeschreven te zijn om de groepsles te laten doorgaan. Indien dit aantal de voorafgaande avond om 17u niet ingeschreven is, zal de les niet plaatsvinden. U wordt hiervoor tijdig op de hoogte gebracht.


Klik hier indien u een privé-duo-trio les wil boeken

afsprakenregeling

De beurtenkaarten zijn geldig voor een periode van 12 weken. Indien u een les moet missen kan u een les op een andere dag reserveren. Bij lastminute annulaties door de studio zelf (bv ziekte instructor) wordt voor de ingeschrevenen de termijn verlengd. Echter, met langaangekondigde annulaties van een les (bv. zomersluiting van de studio) dient u rekening te houden bij het inplannen van uw lessenreeks en geldigheid van uw beurtenkaart.ik ben nieuw en wil graag starten

betalingen mindbody online

De Medineth Pure Pilates Studio maakt voor de online reserveringen van privé/duo/trio en de groepslessen gebruik van het Mindbody Online-systeem (MBO). Hiermee kan u zelf uw lessen inplannen alsook online betalen.

Indien u niet over een Visa of Mastercard beschikt, moet u eerst een (groeps)kaart aankopen bij de Medineth-balie alvorens u lessen kan inplannen via het MBO-systeem.


tarieven

1 mat-groepsles € 15 /p5 mat-groepslessen € 73 /p10 mat-groepslessen € 140 /p 1 Reformer-groepsles € 18 /p5 Reformer-groepslessen € 86 /p10 Reformer-groepslessen € 165 /p

  • Gelieve bij annulatie van een afspraak ten laatste 24u op voorhand te verwittigen. Zoniet wordt deze les aangerekend. Voor annulatie van een les op maandag verwittigt u ten laatste op vrijdag.
  • De kaarten zijn strikt persoonlijk en niet terugbetaalbaar.
  • De reservaties via Mindbody Online kunnen enkel via Visa en Mastercard betaald worden. Aan de balie aanvaarden wij betalingen in cash en met Bancontact.


Links