Word lid van de Medineth Pure Pilates Studio


stap 1. creëer een account

Indien u nog geen lid bent van de Medineth Pure Pilates Studio dient u zich eerst te registreren als nieuwe klant en een wachtwoord aan te maken. (Klik op , daarna opent een popup/nieuw venster, klik in de popup op “Create Account”).

Nadat u zich heeft geregistreerd, moet u de registratie-popup/venster sluiten (klik op het kruisje rechtsboven indien u een pc of tablet gebruikt, sluit de popup-tab indien u een smartphone gebruikt) en kan u op de pagina waar u zich nu bevindt een introductieles boeken. (Voor mensen die niet zo technologisch aangelegd zijn, raden we echter aan om de registratie te doen op een pc, laptop of tablet en niet op een smartphone. Ook raden we aan om een recente versie van Google Chrome, Firefox of Safari te gebruiken.)

Let op: Aangezien het online bookingsysteem dat de Medineth Pure Pilates Studio gebruikt (Mindbody Online) van Amerikaanse oorsprong is, is het registratieproces momenteel enkel in het Engels beschikbaar en jammer genoeg nog niet in het Nederlands. Wanneer tijdens het registreren gevraagd wordt naar uw geboortedatum, vult u deze als volgt in: “05/26/1977” wanneer u geboren bent op 26 mei, en niet als “26/05/1977”. Indien u geboren bent op 3 mei 1977 vult u dus “05/03/1977” in en niet “03/05/1977”.

→  (Scroll naar beneden in het popup-venster en klik vervolgens op “Create Account”)

Wanneer u zich succesvol heeft geregistreerd als nieuwe klant en nog geen voorgaande Pilates-ervaring heeft, dient u hieronder een introductieles te boeken waar u de basisprincipes van Pilates aangeleerd krijgt. Indien u reeds Pilates-ervaring heeft opgedaan in een andere studio, klikt u hier.

Belangrijk: Indien u geen Visa of Mastercard heeft, moet u nadat u zonet een account heeft aangemaakt een (groeps)kaart aanschaffen aan de Medineth-balie. Daar kan u betalen met Bancontact/Mistercash of cash. Van zodra u bij ons aan de balie een kaart heeft aangeschaft, kan u bij u thuis op uw pc of via uw smartphone/tablet onderstaande stappen volgen. Mensen die wel een Visa of Mastercard hebben, kunnen direct onderstaande stappen volgen.

stap 2. boek een introductieles

Voor het inplannen en betalen van uw introductieles klikt u wat verder op deze pagina bij “Maak uw keuze” eerst op “Select Sessietype” om uw type introductieles te kiezen: Privé-introductieles indien u alleen komt, Duo-introductieles indien u met een partner/vriend(in) wenst te komen. Let op: Indien u met een partner/vriend(in) komt, zal die persoon ook een account voor zichzelf moeten aanmaken, alsook een introductieles boeken. U kiest dan beide voor “Duo-introductieles” en niet voor “Privé-introductieles. Uiteraard kiest u dan beide ook dezelfde dag en tijdstip.

Indien gewenst kan u een bepaalde instructor (Inge Croux of Sarah Tolleneer) kiezen bij “Alle instructeurs“. Indien u geen voorkeur voor een bepaalde instructor heeft, laat u het vakje staan op “Alle instructeurs”.

In de kalender kan u vervolgens de dag kiezen kiezen waarop u de introductieles wenst te volgen. (Klik op het zwarte pijltje naar rechts om naar de volgende maand te gaan.)

Wanneer u het gewenste lestype (privé of duo), de instructor en de datum heeft geselecteerd, klikt u vervolgens op “Search“.

Daarna krijgt u onder de kalender de mogelijke data en uren waarop een introductieles beschikbaar is volgens uw gewenste instellingen. Klik vervolgens op de knop met het gewenste lesuur bij de gewenste dag (bv. 17:00) en volg de verdere instructies.

Normaal gezien bent u nog steeds ingelogd, aangezien u in stap 1 van deze pagina een account met wachtwoord heeft aangemaakt. Indien u niet meer moest ingelogd zijn, vult u uw e-mailadres en het wachtwoord dat u in stap 1 heeft aangemaakt in en klikt u op “Sign in” en volgt u de verdere instructies.

Let op: De verdere instructies zijn momenteel enkel in het Engels beschikbaar en jammer genoeg nog niet in het Nederlands, onze excuses hiervoor. Van zodra het Mindbody Online-systeem in het Nederlands beschikbaar is, zullen wij deze dan ook in het Nederlands aanbieden.

Indien u begeleiding nodig heeft bij het aanmaken van uw account, bij het aankopen van een introductieles of bij het boeken van uw eerste les, kan u ons steeds telefonisch contacteren op 014 50 76 50.In overleg (telefonisch: 014 50 76 50 - of aan de Medineth-balie) kan er een introductieles op afspraak gepland worden indien de aangeboden uren op onderstaande agenda voor u niet passen. Vervolgens kan het geplande uur online geboekt en betaald worden.


medische vragenlijst

Nieuwe klanten dienen de medische vragenlijst volledig in te vullen en aan ons terug te bezorgen bij hun eerste bezoek in de Pure Pilates Studio. Vergeet zeker niet het huisregelement en de algemene voorwaarden aandachtig te lezen.

download medische vragenlijst

betalingen mindbody online

De Medineth Pure Pilates Studio maakt voor de online reserveringen van privé/duo/trio en de groepslessen gebruik van het Mindbody Online-systeem (MBO). Hiermee kan u zelf uw lessen inplannen alsook online betalen.

Indien u niet over een Visa of Mastercard beschikt, moet u eerst een (groeps)kaart aankopen bij de Medineth-balie alvorens u lessen kan inplannen via het MBO-systeem.


tarieven

1 introductieles € 30 /p 1 privé-les € 525 privé-lessen € 24210 privé-lessen € 450 1 duo-les € 35 /p5 duo-lessen € 165 /p10 duo-lessen € 310 /p 1 trio-les € 28 /p5 trio-lessen € 132 /p10 trio-lessen € 250 /p 1 partner-les € 70 / 2p5 partner-lessen € 330 / 2p10 duo-lessen € 620 / 2p

Voor de Partner-lessen moet door 1 van de partners een partnerles-kaart aangeschaft worden die dan voor beide partners kan gebruikt worden. Voor de Privé-, Duo- en Trio-lessen moet elke deelnemer apart een kaart aanschaffen.

  • Gelieve bij annulatie van een afspraak ten laatste 24u op voorhand te verwittigen. Zoniet wordt deze les aangerekend. Voor annulatie van een les op maandag verwittigt u ten laatste op vrijdag.
  • De kaarten zijn strikt persoonlijk en niet terugbetaalbaar.
  • De reservaties via Mindbody Online kunnen enkel via Visa en Mastercard betaald worden. Aan de balie aanvaarden wij betalingen in cash en met Bancontact.


afsprakenregeling

De beurtenkaarten zijn geldig voor een periode van 12 weken. Indien u een les moet missen kan u een les op een andere dag reserveren. Bij lastminute annulaties door de studio zelf (bv ziekte instructor) wordt voor de ingeschrevenen de termijn verlengd. Echter, met langaangekondigde annulaties van een les (bv. zomersluiting van de studio) dient u rekening te houden bij het inplannen van uw lessenreeks en geldigheid van uw beurtenkaart.

Opgelet: Plan tijdig uw les in want er dienen minimum 4 personen ingeschreven te zijn om de groepsles te laten doorgaan. Indien dit aantal de voorafgaande avond om 17u niet ingeschreven is, zal de les niet plaatsvinden. U wordt hiervoor op tijd op de hoogte gebracht.


Links