boek een yin yoga-groepsles


Opgelet: Plan tijdig uw les in want er dienen minimum 4 personen ingeschreven te zijn om de yoga-groepsles te laten doorgaan. Indien dit aantal de voorafgaande avond om 17u niet ingeschreven is, zal de les niet plaatsvinden. U wordt hiervoor tijdig op de hoogte gebracht.afsprakenregeling

Onderstaande afspraken zijn er om rust en respect in de shala te behouden. Dankjewel om hier rekening mee te houden.

  • Gelieve tijdig te arriveren: dit wil zeggen 5 à 10 minuten op voorhand. Op die manier hebben we tijd om alle beurtenkaarten af te tekenen, eventuele vragen te beantwoorden en de les tijdig te starten. Later arriveren verstoort de rust en de stilte, die in een yogales net zo waardevol zijn. Tijdig arriveren is een uiting van respect naar de medeleerlingen en naar de yogalerares toe. Indien je toch te laat arriveert, kom dan steeds rustig binnen.
  • Trek comfortabele kledij aan, die je toelaat vrij te bewegen. We beoefenen yoga op onze blote voeten op een yogamat.
  • Als je zelf over een matje beschikt, mag je dat meebrengen. Als dit niet het geval is, kan je er eentje bij ons huren voor 1 euro per beurt. Let op, er zijn slechts een beperkt aantal yogamatjes beschikbaar.
  • Gelieve de dekentjes na de les degelijk op te plooien en al het materiaal netjes weg te leggen.
  • Gelieve bij annulatie van een afspraak ten laatste 24u op voorhand te verwittigen. Zoniet wordt deze les aangerekend. Voor annulatie van een les op maandag verwittigt u ten laatste op vrijdag.
  • De kaarten zijn strikt persoonlijk en niet terugbetaalbaar.
  • De reservaties via Mindbody Online kunnen enkel via Visa en Mastercard betaald worden. Aan de balie aanvaarden wij betalingen in cash en met Bancontact.betalingen mindbody online

De Medineth Pure Pilates Studio maakt voor de online reserveringen van de yoga-lessen gebruik van het Mindbody Online-systeem (MBO). Hiermee kan u zelf uw lessen inplannen alsook online betalen.

Indien u niet over een Visa of Mastercard beschikt, moet u eerst een kaart aankopen bij de Medineth-balie alvorens u lessen kan inplannen via het MBO-systeem.


tarieven

1 yin yoga-groepsles € 12 /p10 yin yoga-groepslessen € 110 /p1 yin yoga-privéles € 45 /p1 yin yoga-duoles € 25 /p1 yin yoga-triosles € 20 /p