Kinderpsychologie

kinderpsychotherapie

In 2015 ben ik afgestudeerd als bachelor orthopedagoog.

Ik ga echter graag op zoek naar nieuwe uitdagingen waardoor ik kort na deze opleiding gestart ben aan de 4 jarige opleiding voor integratief psychotherapeut.
Ook vandaag blijf ik mezelf bijscholen aangezien de maatschappij ook in verandering blijft.

In hoofdberoep ben ik werkzaam als zorgcoördinator in het basisonderwijs en als leerkracht buitengewoon onderwijs. Hierbij ga ik aan de slag met kinderen en jongeren met leerproblemen, gedragsproblemen of andere zorgen die hun ontwikkeling belemmeren.

Als integratief kinder – en jongerentherapeut begeleid ik jonge mensen die vastlopen op bepaalde zaken of met moeilijkheden kampen waar ze zelf geen handvaten voor vinden. We gaan samen opzoek naar tips en mogelijkheden die aan jouw noden tegemoet komen. Hierbij neem ik de rol van stuurvrouw op. Ik laat je zaken zien en ontdekken die voor jezelf soms een blinde vlek of onbekend zijn. Jij blijft echter de kapitein en bepaald welke kant we uitgaan en hoe snel we verder gaan.

Tijdens de begeleiding kunnen verschillende methodes aan bod komen afhankelijk van waar je eigen interesses liggen. Daarbovenop neem ik ook graag de context mee in dit verhaal indien dit nodig lijkt.

Je mag van mij een vertrouwelijk en huiselijk klimaat verwachten waarin jouw traject en tempo centraal staan. De therapeutische relatie is van groot belang voor de slaagkansen van therapie. Hierdoor is het dus belangrijk dat dit het eerste focuspunt wordt bij het opstarten van een begeleiding.

Jij staat centraal en je maakt je eigen parcour!

-Lynn-

Klik hier voor de pagina van onze psycholoog voor kinderenKlik hier voor de pagina van onze psycholoog voor volwassenen

maak een afspraak

Lynn van den Bergh: 0472 423502

tarieven

Intakegesprek: € 55 / 60 minuten

Individuele sessie: €50/ 50 minuten

Bij voorkeur betaalt u contant of met de bank app. Gelieve ten laatste 24u vooraf te annuleren indien u niet aanwezig kan zijn op de afspraak. Anders rekenen we dit consult aan bij uw volgende afspraak.

Voor kinderen zijn er bij de meeste ziekenfondsen een financiële tegemoetkoming voorzien voor psychotherapie. Raadpleeg uw mutualiteit voor meer info.