Medineth Grobbendonk - Psychologie

psychologie

Het Medineth-psychologieteam begeleidt kinderen, jongeren en volwassenen die vastlopen omwille van emotionele problemen (bv. angst, spanning, stress, verlies en rouw, echtscheiding, depressie, burn-out…), gedrags- en opvoedingsproblemen en school- en/of werkgerelateerde onderwerpen (bv. faalangst, motivatie, werkhouding, sociale vaardigheid).

Tijdens een intakegesprek bekijken we samen wat de hulpvraag is van de client en/of zijn ouders en beslissen we of beide partijen tot een samenwerking wensen over te gaan. Centraal in onze benaderingswijze staat dat we luisteren naar de ervaringen en verhalen van mensen en samen met hen op zoek gaan daar de krachten en mogelijkheden die in elk kind, in elke volwassene alsook in elk systeem aanwezig zijn.

Vanuit opleiding, persoonlijkheid en eigen ontwikkeling, gaan we op weg met mensen die nood hebben aan oa. ondersteuning in veranderingsprocessen, ondersteuning in emotionele verwerking van moeilijke gebeurtenissen en ervaringen, alsook nood hebben aan persoonlijke groei en zelfontplooing.

Klik hier voor de pagina van onze kinderpsychologe

maak een afspraak

bel voor afspraak: 014 50 76 50hans.pluym@medineth.be

tarieven

€ 65 / 50 minuten

Consulten worden bij voorkeur contant betaald, er is geen mogelijkheid tot betaling met Bancontact. We vragen om afspraken ten laatste 24u vooraf te annuleren indien u de afspraak niet kan nakomen. Anders rekenen we dit consult aan bij u volgende afspraak.

Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar zijn er bij de meeste ziekenfondsen terugbetalingsmogelijkheden voorzien voor psychotherapie.