paramedici

osteopathie

Onze osteopaat richt zich op het herstellen van de normale beweging van de verschillende systemen met als doel de normale functie te herwinnen om klachten te voorkomen of te laten verdwijnen.

Meer info
perinatale counseling

Een perinataal counselor kan emotionele hulpverlening en steun geven wanneer het wat moeilijker gaat bij zwanger worden, zwanger zijn, bevallen, de zorg voor een baby,…

Meer info
kinesitherapie

De kinesitherapiepraktijk binnen Medineth bestaat uit kinesisten met verschillende specialisaties.

Meer info
psychologie

Het Medineth-psychologieteam begeleidt volwassenen die vastlopen omwille van emotionele problemen, gedrags- en opvoedingsproblemen en/of werkgerelateerde onderwerpen (bv. faalangst, motivatie, werkhouding, sociale vaardigheid).

Meer info
Kinderpsychologie

De Medineth-kinderpsychologe probeert in het verdere verloop van de begeleiding inzicht te krijgen in de innerlijke beleving van het kind met als doel een veilige plek te creëren waarin iedere gedachte en gevoel gehoord en gezien wordt.

Meer info
kinderpsychotherapie

Onze integratief kinder – en jongerentherapeut begeleid jonge mensen die vastlopen op bepaalde zaken of met moeilijkheden kampen waar ze zelf geen handvaten voor vinden. Dit kan gaan over schoolse zaken maar even goed over gebeurtenissen die een zware impact hebben gehad.

Meer info
diëtist

Zowel kinderen als volwassenen. Huisbezoek en behandeling op school indien mogelijk. U kan hier steeds terecht voor advies en informatie.

Meer info
Logopedie

De Medineth logopediste Enya is gespecialiseerd in het behandelen van orofaciale myofunctionele stoornissen/ afwijkende mondgewoonten en eet- en drinkproblemen bij baby’s en jonge kinderen.

Meer info
hoorcentrum

Horen en verstaan zijn belangrijk voor communicatie. U kan hier vrijblijvend terecht voor een gehoortest, uitleg over hoorapparaten, hoorhulpmiddelen, gehoorbescherming of zwemdopjes.

Meer info
kinesitherapie

De kinesitherapiepraktijk binnen Medineth bestaat uit kinesisten met verschillende specialisaties.

Meer info