over medineth

Medineth in Grobbendonk (gelegen tussen Lier en Herentals) is een gezondheidscentrum met verschillende praktijken, waaronder tandartsen, kinesisten, psychologen, een stomatoloog, audioloog, osteopaat, diëtistevroedvrouw en seksuologe. In het Medineth-gebouw is ook de Pure Pilates Studio gevestigd.

Het huidige Medineth is gegroeid uit de tandartspraktijk van Peter Tolleneer (opgericht in 1977) en de kinesitherapiepraktijk van Inge Croux (opgericht in 1988). In 2001 zijn beide praktijken ondergebracht aan de Vaartkom te Grobbendonk, aangevuld met verschillende andere praktijken. Op deze manier kan de patiënt op één adres terecht voor verschillende medische en paramedische disciplines.

Contacteer onsOnze praktijken

Vaak gestelde vragen

Nieuwe patiënten zijn nog steeds welkom bij Medineth. Ons team van tandartsen, kinesitherapeuten e.a. wordt versterkt.

Breng zeker uw identiteitskaart mee. Indien u verwijsbrieven of verslagen van een specialist of uw huisarts heeft, brengt u deze ook mee, alsook RX foto’s, medicatielijst, allergielijst…

U kan bij Medineth betalen met cash, Bancontact, Mastercard of Visa.

Er is ruim parkeergelegenheid rond de praktijk, alsook in de onmiddellijke omgeving (op minder dan 50 meter) zijn er vele gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Bekijk ook zeker onze contact-pagina voor meer praktische info.

Met de bus geraak je vlot bij Medineth: buslijnen 152 (Vorselaar – Lier), 420 (Herentals – Berchem), 427 (Snelbus Antwerpen – Herentals) en 513 (Vorselaar Scholen – Heist o/d Berg) hebben een halte in Grobbendonk Dorp.

De Medineth-praktijken zijn gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is ook een lift voorzien in het gebouw.