verdieping -1

pure pilates studio

Iedereen die op zoek is naar een andere aanpak van lichaamstraining dan het fitnesscentrum, kan perfect aan zijn trekken komen in de Pure Pilates Studio van Medineth.

Meer info
kinesitherapie

De kinesitherapiepraktijk binnen Medineth bestaat uit vijf kinesisten met verschillende specialities.

Meer info
bikefitting

Fietsen is een repetitieve beweging. In een uur kan een wielrenner 5000 of meer omwentelingen maken. Na verloop van tijd kan een niet aangepaste fietspositie leiden tot mindere prestaties, ongemak, pijn en blessures.

Meer info

verdieping 0

tandartsen

De Medineth-tandartsenpraktijk is een groepspraktijk van algemeen tandartsen en tandartsspecialisten die alles in het werk stellen voor uw mondgezondheid.

Meer info

verdieping +1

osteopathie

Onze osteopaat richt zich op het herstellen van de normale beweging van de verschillende systemen met als doel de normale functie te herwinnen om klachten te voorkomen of te laten verdwijnen.

Meer info
psychologie

Het Medineth-psychologieteam begeleidt volwassenen die vastlopen omwille van emotionele problemen (bv. angst, spanning, stress, verlies en rouw, echtscheiding, depressie, burn-out…), gedrags- en opvoedingsproblemen en/of werkgerelateerde onderwerpen (bv. faalangst, motivatie, werkhouding, sociale vaardigheid).

Meer info
Kinderpsychologie

De Medineth-kinderpsychologe probeert in het verdere verloop van de begeleiding inzicht te krijgen in de innerlijke beleving van het kind met als doel een veilige plek te creëren waarin iedere gedachte en gevoel gehoord en gezien wordt.

Meer info
hoorcentrum

Horen en verstaan zijn belangrijk voor communicatie. U kan hier vrijblijvend terecht voor een gehoortest, uitleg over hoorapparaten, hoorhulpmiddelen, gehoorbescherming of zwemdopjes.

Meer info
diëtist

Zowel kinderen als volwassenen. Huisbezoek en behandeling op school indien mogelijk. U kan hier steeds terecht voor advies en informatie.

Meer info
lactatiekundige

Je kan bij Medineth-lactatiekundigen terecht voor de begeleiding van borstvoeding. Je kan een lactatiekundige raadplegen voor alle informatie, vragen en hulp rond borstvoeding.

Meer info
vroedkunde

Wil je graag een goede en geïnformeerde begeleiding tijdens de periode van kinderwens en zwangerschap? Laat je dan opvolgen door een vroedvrouw.

Meer info
seksuologie

De sessies bij onze seksuoloog kunnen individueel of als koppel worden gevolgd. In de sessies wordt er kennisgemaakt met de context van het individu/koppel en de plaats van de seksuele zorgen daarin.

Meer info
perinatale counseling

Een perinataal counselor kan emotionele hulpverlening en steun geven wanneer het wat moeilijker gaat bij zwanger worden, zwanger zijn, bevallen, de zorg voor een baby,…

Meer info
Logopedie

De Medineth logopediste Enya is gespecialiseerd in het behandelen van orofaciale myofunctionele stoornissen/ afwijkende mondgewoonten en eet- en drinkproblemen bij baby’s en jonge kinderen.

Meer info

verdieping +2

gynaecologie

U kan bij de Medineth gynaecologen terecht voor algemene gynaecologische controles, borstonderzoeken, zwangerschappen, zwangerschapswensen en vruchtbaarheidsproblemen.

Meer info
urologie

U kan bij de Medineth uroloog terecht voor de behandeling van aandoeningen van de urinewegen bij man en vrouw en van de mannelijke geslachtsorganen.

Meer info
vaatspecialist - vaatchirurg

De vaatspecialist houdt zich bezig met diagnostiek en behandeling van aandoeningen in vaat- en thoraxgebied.

Meer info
Algemene en abdominale heelkunde

De algemene en abdominale heelkunde omvat de zorg voor problemen van de gastro-intestinale tractus. Dit van maag tot anus. Daarenboven verzorgen we ook de behandeling van problemen van lever, pancreas, milt en bijnier.

Meer info
Pijnkliniek

Patiënten die lijden aan acute, subacute of chronische pijn kunnen doorverwezen worden naar een pijnspecialist verbonden aan een multidisciplinair pijncentrum.

Meer info
cardiologie

Cardiologie is het medisch specialisme dat zich bezighoudt met het opsporen, diagnosticeren en behandelen van ziekten van het hart.

Meer info