verdieping -1

kinesitherapie

De kinesitherapiepraktijk binnen Medineth bestaat uit vijf kinesisten met verschillende specialities.

Meer info
pure pilates studio

Iedereen die op zoek is naar een andere aanpak van lichaamstraining dan het fitnesscentrum, kan perfect aan zijn trekken komen in de Pure Pilates Studio van Medineth.

Meer info

verdieping 0

tandartsen

De Medineth-tandartsenpraktijk is een groepspraktijk van algemeen tandartsen en tandartsspecialisten die alles in het werk stellen voor uw mondgezondheid.

Meer info

verdieping +1

hoorcentrum

Horen en verstaan zijn belangrijk voor communicatie. U kan hier vrijblijvend terecht voor een gehoortest, uitleg over hoorapparaten, hoorhulpmiddelen, gehoorbescherming of zwemdopjes.

Meer info
diëtist

Zowel kinderen als volwassenen. Huisbezoek en behandeling op school indien mogelijk. U kan hier steeds terecht voor advies en informatie.

Meer info
Deglutologie - Logopedie

Problemen met het slikken? Voedingsproblemen bij jonge kinderen? Foutieve mondgewoonten? Neurogene taal- en spraakstoornissen? Revalidatie na chirurgie of radiotherapie in hoofd en hals? Leerstoornissen? Deglutoloog-Logopediste Claudia Hofmans helpt je graag verder.

Meer info
podologie

De klachten die de Medineth-podoloog behandelt, kunnen voet-, knie-, rug- heup- en onderrugklachten zijn die hun oorzaak vinden ter hoogte van de voeten.

Meer info
vroedkunde

Wil je graag een goede en geïnformeerde begeleiding tijdens de periode van kinderwens en zwangerschap? Laat je dan opvolgen door een vroedvrouw.

Meer info
seksuologie

De sessies bij onze seksuoloog kunnen individueel of als koppel worden gevolgd. In de sessies wordt er kennisgemaakt met de context van het individu/koppel en de plaats van de seksuele zorgen daarin.

Meer info